perjantai 19. huhtikuuta 2013

I, ii, ikä

26. Huhhu. Tämä olikin viikon helpoin "saavutus". Tarvitsi vain odottaa vuorokauden vaihtumista.

Toisena opiskeluvuonna jollain massaluennolla tuli piirreltyä kaverin kanssa omaa "aikajanaa": 26-vuotiaan kohdalle oli merkitty valmistuminen, vakituinen oman alan työpaikka ja häät. Kaikkea mekin kuvittelimme, kakarat.

En ole valmis, en mitenkään päin. Tosin lisäaikaa on haettu ja suullisesti saatu, joten sekin on tavallaan hoidossa. Töihin pyydeltiin todella suloisesti, ja kesän työt ovat olleet varmoja jo alkuvuodesta - kelpaa. Häät? Nope, no no noooo no. Tänä kesänä juhlin ystävien häitä, se riittää. (Tosin tämä ystävä oikeasti sekä valmistuu, menee naimisiin että tekee juuri nyt töitä omalla alallaan. Mutta hän onkin superihminen.)

Jos kuitenkin jotain lupaisi tälle iälle. Ei mitään raskasta, jotain kivaa ja helposti tehtävää. Kuten reissu Stockholm pride-juhliin. Aion katsastaa, onko Tukholma tosiaan niin kaunis yöllä kuin Peter Jöback väittää. Voisin myös tanssia Keskustorilla, kopistella ihanissa korkokengissä pitkin katuja ja käydä siinä jossain saaressa, jonne menee kivoja kesälaivoja. Jos kesällä myös makoilisi puiden varjossa mahautuneena, kävisi vähintään kolmessa paikkaa uimassa ja menisi vihdoin testaamaan sen Rajaportin saunan, niin olisi hyvä. Syksyllä sitten lupaan olla ottamatta liikaa töitä. Hankin kunnolliset villasukat ennen ensimmäistä flunssaa. Poltan kynttilöitä iltaisin, ja luen enemmän runoja. Teen lumen tullen enkeleitä. Vietän joulun O:n kanssa. Silitän paljon kissoja.

Näistä alan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti